Crypto Gems

ETHEREUM ANALIZA ! ETH 2.0 OTKAZAN !? STA JE SLEDECE ?


Join Daily AirdropETHEREUM ANALIZA ! ETH 2.0 OTKAZAN !? STA JE SLEDECE ?

👉 VAŽNO: Ja nisam finansijski savetnik tako da vas molim da ne ulažete novac na temelju mojih materijala već da sami za sebe donosite odluke nakon vašeg temeljitog istraživanja kripto tržišta i kretanja na istom. Uvek donosite odluke isključivo na temelju vaših vlastitih istraživanja. Hvala vam.

kriptkovalute,kripto,kripto valute,kako kupiti kripto valutu,kako kupiti bitcoin,najbolje kriptovalute,kriptovalute za pocetnike,kriptovalute 2022,nove kriptovalute,kako zaraditi novac sa kriptovalutama,kriptovalute srbija,kriptovalute kako poceti,balkantech,balkantech crypto,koje kriptovalute kupiti,kako kupiti ethereum,kako kopati bitcoin,kopanje kriptovaluta,kako kopati kriptovalute,kako se rudari kripto,rudarenje kriptovaluta,krypto vesti, bitcoin pad, btc pad, zasto je bitcoin pao,pad kriptovaluta

source

Related Articles

7 Comments

  1. Ako na Binacu kupis eurima naprimer BTC,placas fee 2%. Da li ponovo placas fee ako zelis to da konvertujes u ETH ,tu u okviru menjacnice? Ako je odgovor DA,koliko se to naplacuje? U videu govori da se transakcije za ETH naplacuju 50-100-200$, to mi nije jasno. Ako zelim da kupim ETH za recimo 50$, kako je moguce da mi fee bude isto 50 ili vise dolara? Na kojim je to menjacnicama?

  2. Propao jer majneri neće da stejkuju za siću. Htjeli su nas da izbace e evo im POS! Nisi u pravu 2.0 je drugi čejn L2. Nema koncenzusa sa majnerima, Ćao!

  3. Brate, ponovo si jednu te istu recenicu 100 puta, to nije novi eth…. Eth 2.0 ista valuta. Isto ovo, isto ono…

Back to top button