Crypto Gems

TERRA LUNA CLASSIC (LUNC): Nu kopen of ver weg van blijven? || Kans op snelle 55% stijging 😱😱


Join Daily AirdropLuna Classic (LUNC) neemt toe aan populariteit. Waar komt dit vandaan? En is het slim om Luna te kopen? Dat en meer in deze video!

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gratis crypto training: https://www.cornemarchand.nl/webinar
ByBit: ($4055 trade tegoed + airdrops): https://www.cornemarchand.nl/bybit
Crypto signalen: https://www.cornemarchand.nl/premium
Cryptonite Pro Indicator: http://cryptonitepro.io/

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord: https://www.cornemarchand.nl/discord
Voeg me toe op Instagram: https://www.instagram.com/cornemarchand/
Voeg me toe op Twitter: https://twitter.com/MarchandCorne
Voeg me toe op TikTok: https://www.tiktok.com/@marchandcorne
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op https://www.cornemarchand.nl/blog eens. Of ga naar https://www.cornemarchand.nl/tools voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#lunaclassic #luna #LUNC

source


Join Daily Airdrop

Related Articles

50 Comments

 1. Ik heb ergens in mei 2,1 miljoen coins gekocht met de gedachten van fuck it, laat ik gwn wat geld erin leggen, ik heb alleen maar verlies gehad en heb elke dag gevraagd aan mezelf zal ik het niet gewoon laten uitcashen, maar die vraag zal je jezelf altijd stellen en je moet altijd afvragen waarom je zoiets zou doen. Nu loont mijn geduld en hopelijk stijgt de coin nog verder om goed winst te maken 💪🏼

 2. Mooie om te traden..kun je weer eens een video maken over NFT'S ?? Is aan het doodbloeden geloof ik

 3. Laat je niks wijs maken door deze clown. Een soort bull flag? Wat is het nu !
  Mister pundi x pusher die luna een te groot risico noemt.
  Hodl luna is de boodschap.

 4. Heb er 3.7 miljoen en heb al 4x me inleg verdubbelt ! Ben het vaak met je eens maar deze coin gaat top 10 worden ! Als ze de lunc gaan verbranden ik hoorde dat we al op 7% van totaale market cap gaan verbranden in een maand tijd 😱

 5. 1,7M in de wallet nu, van mij mogen ze lekker stijgen. Ondertussen al 300% gestegen sinds ik ze aangekocht heb. Ik houd ze nog lekker even vast hoor 😉

 6. Zou toch iets meer je onderzoek doen. Niemand weet namelijk of dit een scam was of dat dit een fout in het netwerk was ( door de minting klapte alles in) daarnaast zit mr clown Do niet meer in luna classic. Terra rebbels hebben het volledig overgenomen met heel veel hulp van buitenaf. De community van lunc is bizar sterk en platformen zoals binance staan achter de werkwijze van terra rebbels. Zeker het laatste is zeer belangrijk aangezien zij een coin kunnen maken of kraken. De burn moet nog de lucht in maar dat ziet er voor alsnog goed uit en in combinatie met de staking die de eerste stijging creëerde, zal er veel koopdruk komen op de coin. 0.01-0.005 cent zal deze coin volgend jaar zeker gaan halen.

 7. Ik zou zeker kopen goed verdiepen! Zo,als er nu allemaal er uit ziet krijgt het mooie toekomst! Ik heb meerdere miljoenen aan,munten en,maak enorm wist mijn inleg is er al uit gehaalt en de winst stijgt enorm!!

 8. Corne je bent niet helemaal op de hoogte van de situatie. Het project is in handen van de community. De oorspronkelijke founder Do Kwon heeft hier niets meer mee te maken. Anders dan dat hij mogelijk nog wel de nodige muntjes heeft. De community heeft als doel gesteld om de schade te herstellen. Door staking en grootschalige burn zal er weer aandacht voor het project komen. En dat is nodig om ook weer ontwikkelaars aan te trekken. Ik denk dat door de burn te introduceren ze enorm krachtig instrument hebben geïntroduceerd. De burntax is variabel in te stellen en kan naar behoefte worden aangepast als de community dit wil. Wat we ook vergeten is dat de burn tax van de transacties een dempende werken hebben bij een bear markt. Omdat bij panic selling er veel tokens verbrand worden wat de daling zal doen afnemen. Door de burn zal het volume wel gaan afnemen omdat de burn tax niet aantrekkelijk is voor daytraiders. Dit zou wel eens de grootste comeback in cryptoland kunnen worden.

 9. Echt gelul dit, ik koop elke maand luna , 50 euro erin als een soort abbo, dit blijf ik doen zolang hij blijft bestaan , als het geld weg is boeit me niet , geld voor me tel abbo is ook elke maand weg

 10. ik heb er een kleine €50,- in gezet. als dit naar 1 eu gaat heb ik 189k, zou mooi zijn.
  maar dat is hopen op zon in de nacht, denk ik.

 11. Ik heb op zijn diepte punt luna c gekocht, ik blijf hoop houden dat het beter wordt. 😃

 12. Ik heb er 1.1 miljoen. En moet eerlijk zeggen dat ik er iets meer in vertrouwen in heb dat het ons iets zal opleveren. Volledig vertrouwen doe ik niet uiteraard.

 13. Die crash van luna was met voor bedachte raden opgezet door do kwon hij deed net of z n neus bloed maar ondertussen was hij de grootste boef die terra liet klappen.
  In private whale groep werden wij nog optijd gewaarschuwd door denveloppers .
  En nu weer grof profiteerd van de opwaartse stijging .mes snijd bij hem aan 2 kanten bizar die gast heeft een bankrekening word je bang van

 14. Heb 600.000 luna nog ben benieuwd iemand die 1x miljoenair word word em vaak de 2e x ook wel … tijd mensen

 15. Je hebt de boot gemist daarom invest jij niet in terra Luna 😁

  Ik stake terra voor de lange termijn.

 16. Ik heb al wat euro’s erin gegooid. Terra luna heeft al een keer boven de €100 gestaan. denk je niet dat dit weer die kant op gaat?

 17. Toen iedereen vertrok na dat harde dip.
  Stapte ik erin….
  En na vorig week 😁 ik iedereen uit na een steiging van 125%

 18. Value comes from positivity and faith. Luna Classic is slowly beginning to symbolize this process.

 19. 655 miljoen lunc hier.destijds een paar honderd uitgegeven direct na de crash.

  En dikke winst gemaakt.ik hoop dat t word wat t moet worden.kan ik dit kutland verlaten met die negatieve Nederlanders.dit volk is nergens goed voor

 20. Het zit wel net iets anders. Lunc is volledig overgenomen door de validators die er nu alles aan doen (zonder winst) om het project te herstellen. Exchanges zoals binance tonen hier ook hun support voor om de 1.2% te implementeren op hun exchange tussen 1 en 2 weken. Gezien de kleine market cap, en goede wil van de ontwikkelaars, en support van grote exchanges met de burn, verwacht ik meer upside voor lunc komende maanden.

 21. Ik zou er ver weg van blijven. Lunc heeft ons eerder genaaid en ben bang dat weer gaat gebeuren.

 22. bitcoin moved langs geen kanten!! Lunc heeft de crash gehad en overleefd nipt maar het is er nog alles wat ze zeggen is tot hier toe al gebeurd!!! Transparantie is groot op deze moment!! mijn verwatchting is dat die naar mss een halve € gaat op redelijk korte termijn(crypto termijn gezien).. NFA!!!

 23. Maar toch een project kan altijd hersteld worden door mensen die er in geïnteresseerd zijn. Wat ik wel geleerd heb is laten staan je weet nooit wat de toekomst je brengt. Niks is onmogelijk

 24. Gezien de enorme burn die er aankomt verwacht ik een enirme koersstijging. We gaan het komende jaar 6 trilioen burnen en dan kom je al snel op een range tussen ,01 en ,001

 25. Duidelijke video ik ga hen zeker in de gaten houden voor een trade maar zal er vanaf blijven voor hodl thnx

 26. 23% + alleen vandaag al.
  Door fomo & de transactie burn mechanisme zijn verdere hoge stijgingen niet onmogelijk.

 27. Ben r ongeveer een 5.000.000 aan het bijhouden.. aangekocht juist na de splitsing.
  Heeft toch al aardig wat winst opgebracht maar ben nog niet van plan om verkopen.
  De burns gaan nu deze maand pas tegoei starten en ben wel eens benieuwd naar de toekomst dan… 🤔😄

Back to top button